1ME321 Webbteknik 1

Vårterminen (vt20)

Om kursen

Detta är kursomgången som ges för följande utbildning:

  • Fristående kurs på distans (FK), 7,5hp
tidslinje med de olika kursomgångarna

Kursen ges i läsperiod 3, vårterminens första nio veckor (v.4-12). Kursen ges också på hösten för ett antal program i Kalmar och Växjö.

I veckoplanen ser du en planering vecka för vecka. Där finns också läsanvisningar och länkar till schemat i TimeEdit, för de schemalagda aktiviteterna (lektioner och deadlines).

Lektionsdokument läggs upp på sidan Lektioner i samband med varje lektion.

På Studentsidor kommer det läggas det upp länkar till de webbsidor som ni skapar i den första uppgiften.

Registrering / avregistrering

Länkar för registrering och anskaffande av studentkonto samt FirstClass-konto finns på startsidan. Registreringen är endast öppen under två veckor – veckan innan kursstart och första veckan efter kursstart. Det är viktigt att du registrerar dig under denna period. Det är också viktigt att du sedan deltar aktivt i kursen.

Obs!

Vi måste registrera avbrott på "inaktiva studenter", dvs de som endast registrerat sig och sedan inte deltar. Kontroll av att du kommit igång och därmed är "aktiv", sker under kursens andra vecka i en mapp i FirstClass, där du måste göra ett inlägg. Denna mapp är endast tillgänglig under den andra veckan, så det är viktigt att du då loggar in och gör ett inlägg. De som inte gör det anses vara "inaktiva" och under kursens tredje vecka registrerar vi ett avbrott på dem.

Symbol för Interaktiva medier och webbteknologier och Fristående kurs